Nu har jeg kastet mig hoved kulds ud i et nyt lille project, som jeg ikke kender så meget til, men håber jeg kan lære det undervejs.

Hovedsiden, hvor der kan læses lidt om projektet.
Siden med løbende opdateringer.

projektet er sat midlertidigt i bero, da jeg ikke lige har haft tid til at kikke på det :-( men prøver at komme i gang med det igen senere på vinteren.

Så har jeg sørme fundet projektet frem igen, og har lavet lidt om på den oprigtige plan, så nu mangler jeg bare snart en der kan C++ code og som gider at hjælpe mig, for efter alt hvad jeg har læst, fatter jeg det stadigvæk ikke, så jeg tror jeg må være code blind / code mongol eller noget (-: (-:

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Et svar til

  1. buller42 skriver:

    Så er der kommet en lille opdate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *