Lille update

Ja, Så er der sket lidt nyt i akvariehytten.dk, for jeg har fundet mig en super sød sponsor der var villig til at sponsorere et nyt kamera til mig, da mit gamle samsung S700 fra 2002-3 er afgået ved døden (R.I.P), Så det nye blev til et Nikon D5200 med 18-55 mm VR Objektiv, en original Nikon taske, et SanDisk 8Gb, 95Mb/s SDHC Extreme PRO hukommelsekort. Og så har jeg også selv lige bestilt et sæt High Quality 52 mm Marco Close-up Lenses Filter +1+2+4+10, samt 1 x 52 mm uv filter, 1 x 52 mm CPL Polarising Lens Filter, 1 x 52 mm modlysblænder og så lige en original Nikon ML-L3 trådløs IR fjernbetjening.
Så jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at tage nogle billeder med det, og så skal jeg også bare lige lære det at kende og bruge det, og så kommer der nok nogle nye billeder & video’er ind og forhåbentligt i lidt bedre billede kvalitet end tidligere :-)

Big Smile

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *