Update på akvarie fronten

På akvarie fronten, er der ved at blive lavet lidt om i mine 2 x 250 L akvarier, hvor der kommer en lidt tykkere HMF filter svamp i, samt 2 x 20 x 450 mm luftrør i hver, og så bliver akvarierne isoleret med flamingoplader, og så bliver der byttet lidt rundt på mallerne i de 2 akvarier, og når de så er ordnet, så er planen at lave lidt om i min store reje reol, hvor der bliver bygget lidt om på mit automatiske opfyldnings system, som meget gerne skulle blive digitalt på et tidspunkt, derudover er jeg næsten blevet færdig med at lave det ene 128 L akvarie om, så der er kommet HMF filter i og overløb til vandskifte og så bliver der sat noget timer på til at styre hvor meget vand der vil bliver skiftet.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *