Lidt om mig

Hey
Jeg hedder Johnny / buller42 og jeg er ejer af akvariehytten.dk, jeg er en fyr fra 1965 og nybegynder indenfor Akvarie hobby’en da jeg kun har haft akvarier siden marts 2007, da jeg fik et 85 L akvarium med en blind hulefisk af min kammerat og siden er akvarie hobby’en blevet til min store lidenskab.

Men det er hovedsaligt sydamerikanske fisk, som Apistogramma’er og maller som Ancistrus, Hypancistrus & Peckoltia, som jeg specielt er interesse i, og derudover er jeg også blevet en del interesseret i Poecilia wingei sp, Endlers og Rejer.

Jeg har på nuværende tidspunkt 36 akvarier kørende og de er fra 12 – 250 L. = Ca. 3500 L vand.
Jeg er selv lært Cand. GDMS Tongue Out

Derudover er jeg medlem af Ølstykke Akvarie forening

217997

 

Lige et billede af mig og Ingo Seidel

Ingo seidel og mig

6 svar til Lidt om mig

 1. morten stege skriver:

  Hej johnny

  står og mangler lidt endlers 5-8 stk til mit malle akvarium på 85 L, og via akvariesiden, var der en der skev, at jeg skulle kontakte dig, for du kunne nok hjælpe mig..:)
  mvh morten

 2. Hej Johnny

  Mange tak for svaret jeg har desvære for dig været lidt for heldig. Jeg har fået nogen Blue Jelly et andet sted fra til en lidt for fristende pris. Men Jeg ved at jeg skal have et til akvarie op og der ville de røde rili passe fint. Så der vil jeg lige kontakte dig igen. Jeg har fra samme mand også fået mig nogen Endlers. Men jeg vil gerne se din samling af rejer og ting når det sidste akvarie er kommet op og køre.

  Mange tak for svaret

  MvH

  Mikael

 3. Hej Johnny

  Jeg har set at du har 2 ting som jeg godt kunne tænke mig at have i mit ene akvarie. Så jeg ville lige skrive og høre om du har et overskud af Neocaridina Hetropoda var. Rød Rili og nogen Edlers som du ville af med ? Og hvis hvad skal du have for 2-3 par Edlers og 10 Rød Rili rejer.
  MvH
  Mikael Funch Skøtt

  • buller42 skriver:

   Hej Mikael

   Neocaridina Hetropoda var. Rød Rili har jeg en del af, så dem kan jeg godt undværer 10 stykker af :-) og ang Endlers, så kommer det lidt an på hvilke af dem du kunne tænke dig ??

   Mvh Johnny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *